Author Topic: Forum technical issues topic  (Read 87110 times)

Offline Waffle

  • Banned
Re: Are you able to see the edit button on your posts?
« Reply #30 on: February 12, 2010, 05:43:40 pm »
Older posts only, you  :afroman: er.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline east of eastside

  • *
  • Posts: 128
  • Total Meseta: 0
Re: Forum technical issues topic
« Reply #31 on: February 14, 2010, 01:12:33 pm »
There isn't a default text color option is there?
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Show Yakuza love and pick up a custom banner here:
http://forums.sega.com/showthread.php?t=313960

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #32 on: February 14, 2010, 01:16:45 pm »
Quote from: "east of eastside"
There isn't a default text color option is there?

Nope.  Although far as I'm aware not many forum softwares have an option like that.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline SOUP

  • *
  • Posts: 2290
  • Total Meseta: 4
Re: Forum technical issues topic
« Reply #33 on: February 18, 2010, 08:03:25 pm »
This more has to do with the main site than the forum, but the Super Monkey Ball Review isn't showing up under the Reviews link at the top of the page.

Also, a release dates section up there beside the Interviews, Reviews, Forums, and Contact links would be a nice addition.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline George

  • *
  • Posts: 6263
  • Total Meseta: 668
    • http://www.segabits.com/
Re: Forum technical issues topic
« Reply #34 on: February 19, 2010, 12:15:53 am »
Not doing a release thing because its a pain in the ass tbh. I might just link to the topic in the forum, with all the games.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline SOUP

  • *
  • Posts: 2290
  • Total Meseta: 4
Re: Forum technical issues topic
« Reply #35 on: February 19, 2010, 09:28:19 am »
That'd work.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline STORM!

  • *
  • Posts: 473
  • Total Meseta: 15
Re: Forum technical issues topic
« Reply #36 on: February 27, 2010, 06:33:23 pm »
Shadi can fix issues on the main page too? I'm still not seeing youtube videos on the posts there.

 I have updated my Java and Flash, but still not seeing nothing...

 For example, I can't see shit on the Platinum Games homepage, only a huge black screen...

http://www.platinumgames.co.jp/

« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #37 on: February 27, 2010, 07:02:23 pm »
Quote from: "STORM!"
Shadi can fix issues on the main page too? I'm still not seeing youtube videos on the posts there.

 I have updated my Java and Flash, but still not seeing nothing...

 For example, I can't see shit on the Platinum Games homepage, only a huge black screen...

http://www.platinumgames.co.jp/


uhh... there's no problems with flash on the front page... the fact that you can't even see PlatinumGames home page means it's a problem on your end ^^  PlatinumGames home page runs off Flash.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline Orta

  • *
  • Posts: 1309
  • Total Meseta: 5
Re: Forum technical issues topic
« Reply #38 on: February 27, 2010, 07:37:38 pm »
Speaking of front page... What happened to it? I'm pretty sure I didn't change anything on my browser.

« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline STORM!

  • *
  • Posts: 473
  • Total Meseta: 15
Re: Forum technical issues topic
« Reply #39 on: February 27, 2010, 07:44:58 pm »
Quote from: "ShadiWulf"
Quote from: "STORM!"
Shadi can fix issues on the main page too? I'm still not seeing youtube videos on the posts there.

 I have updated my Java and Flash, but still not seeing nothing...

 For example, I can't see shit on the Platinum Games homepage, only a huge black screen...

http://www.platinumgames.co.jp/


uhh... there's no problems with flash on the front page... the fact that you can't even see PlatinumGames home page means it's a problem on your end ^^  PlatinumGames home page runs off Flash.

 What is the problem then? I frequently got these issues...;_;

 I really hate PCs and the internet as all! Why the hell we have to still updating it everytime?? It has no end... #-_-)

 Well, I don't know what to do ;p
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #40 on: February 27, 2010, 09:28:24 pm »
Quote from: "Orta"
Speaking of front page... What happened to it? I'm pretty sure I didn't change anything on my browser.

http://i47.tinypic.com/296detf.png

Hmm... try pressing Ctrl+0 just hold control on the right side of the keyboard, and then press 0.... it looks like you got the settings zoomed in.  If that doesn't do anything.. I guess I'll have ot download Opera and see if it does that.

Quote from: "STORM!"
Quote from: "ShadiWulf"
Quote from: "STORM!"
Shadi can fix issues on the main page too? I'm still not seeing youtube videos on the posts there.

 I have updated my Java and Flash, but still not seeing nothing...

 For example, I can't see shit on the Platinum Games homepage, only a huge black screen...

http://www.platinumgames.co.jp/


uhh... there's no problems with flash on the front page... the fact that you can't even see PlatinumGames home page means it's a problem on your end ^^  PlatinumGames home page runs off Flash.

 What is the problem then? I frequently got these issues...;_;

 I really hate PCs and the internet as all! Why the hell we have to still updating it everytime?? It has no end... #-_-)

 Well, I don't know what to do ;p

Try using a different browser.  If you are currently using IE, try Firefox, if you are currently using FireFox, try Google Chrome.  Don't try IE, it's trash.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline Orta

  • *
  • Posts: 1309
  • Total Meseta: 5
Re: Forum technical issues topic
« Reply #41 on: February 28, 2010, 04:33:04 am »
Quote from: "ShadiWulf"
Quote from: "Orta"
Speaking of front page... What happened to it? I'm pretty sure I didn't change anything on my browser.

http://i47.tinypic.com/296detf.png

Hmm... try pressing Ctrl+0 just hold control on the right side of the keyboard, and then press 0.... it looks like you got the settings zoomed in.  If that doesn't do anything.. I guess I'll have ot download Opera and see if it does that.

I checked that beforehand, sir. I'm using Opera 10.10. It's the same on Internet Explorer 8, btw.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline Alex Supersonic

  • *
  • Posts: 88
  • Total Meseta: 0
Re: Forum technical issues topic
« Reply #42 on: February 28, 2010, 11:14:53 am »
I have the same problem, using IE8
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »
[size=85]-----
former known as Ali[/size]

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #43 on: February 28, 2010, 01:23:03 pm »
OK, it should be fixed now.  I made a typo in the code,  :lol:

</a.  instead of </a>
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »

Offline Orta

  • *
  • Posts: 1309
  • Total Meseta: 5
Re: Forum technical issues topic
« Reply #44 on: February 28, 2010, 02:38:05 pm »
Fixed it is, thank you.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 pm by Guest »