Author Topic: Forum technical issues topic  (Read 171882 times)

Offline Autosaver

  • *
  • Posts: 588
  • Total Meseta: 0
Re: Forum technical issues topic
« Reply #240 on: August 06, 2011, 03:23:09 pm »
Well, if this an issue with cookies, then it's not just Sega Bits, it's the same for me on Youtube and it happens on all of the browsers I use.

Oddly enough, Facebook and Twitter seem unaffected.

By the way, I would also like to thank George for pointing out this post I did. Though in my defense, my post wasn't in 99px size, at least not when I originally posted it.

Odd, Youtube keeps me logged in.

Offline Barry the Nomad

  • *
  • Posts: 8806
  • Total Meseta: 713
  • Let's Post!
    • SEGAbits
Re: Forum technical issues topic
« Reply #241 on: August 22, 2011, 11:04:45 am »
THIS DAMN FORUM STILL NEVER KEEPS ME LOGGED IN!!!! GRRRRRRRR!!!!111222

I visit the forums, have to login, read a bit, post a bit, leave the forums, 10 mins later I return and I need to log in again.

http://www.youtube.com/watch?v=p6PZhONZ3Ac#

Offline Emmett The Crab

  • *
  • Posts: 835
  • Total Meseta: 24
  • Smotrenfu!
    • http://www.CliveBarkerCast.com
Re: Forum technical issues topic
« Reply #242 on: August 22, 2011, 11:08:55 am »
I just assumed that happens to everyone.  It's the same for me.

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #243 on: August 22, 2011, 12:15:38 pm »
SEGAbits forums will instill self-discipline in society and make them remember their passwords.

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #244 on: August 22, 2011, 12:24:25 pm »
OK i changed some settings. let me know if it works.

Before you start complaining, try clearing your cookies. Kthx.

Offline Barry the Nomad

  • *
  • Posts: 8806
  • Total Meseta: 713
  • Let's Post!
    • SEGAbits
Re: Forum technical issues topic
« Reply #245 on: August 22, 2011, 02:09:53 pm »
So far so good! Thanks shadi!

(if it stops working, I take my thanks back) ;)

Offline Barry the Nomad

  • *
  • Posts: 8806
  • Total Meseta: 713
  • Let's Post!
    • SEGAbits
Re: Forum technical issues topic
« Reply #246 on: August 22, 2011, 03:25:01 pm »
GAH! Nevermind, it did it again.

Offline Autosaver

  • *
  • Posts: 588
  • Total Meseta: 0
Re: Forum technical issues topic
« Reply #247 on: August 23, 2011, 01:12:24 pm »
I love how long it took till Shadi tried something. (Not to be pushy or anything...)

So far so good. Hopefully I won't log off by the end of the day.

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #248 on: August 26, 2011, 09:43:44 pm »
Could probably solve the cookie issue if I didn't have to have front page articles integrated on the forum theme.

Wordpress and SMF cookies don't get along well with each other. I know this from personal experience before SEGAbits.

If you guys want to stay logged in. Convince George we don't need featured articles in the forums.

Offline Autosaver

  • *
  • Posts: 588
  • Total Meseta: 0
Re: Forum technical issues topic
« Reply #249 on: August 31, 2011, 07:55:20 pm »
There's front page articles? My theme doesn't show them. :(

Offline George

  • *
  • Posts: 6263
  • Total Meseta: 668
    • http://www.segabits.com/
Re: Forum technical issues topic
« Reply #250 on: September 03, 2011, 09:29:18 pm »
>.> fucking shadi doesn't even fix the picture thing on the feature bar, making it broken then whining about me.

Offline Barry the Nomad

  • *
  • Posts: 8806
  • Total Meseta: 713
  • Let's Post!
    • SEGAbits
Re: Forum technical issues topic
« Reply #251 on: September 19, 2011, 05:47:56 pm »
So many broken image links on the forums!!! :(

Offline CrazyT

  • *
  • Posts: 2789
  • Total Meseta: 100
Re: Forum technical issues topic
« Reply #252 on: September 26, 2011, 01:42:46 am »
Please don't let this forum be infected with ponyshit -_-.(It did make me chuckle)

Offline crackdude

  • *
  • Posts: 4256
  • Total Meseta: 64
  • Nintendo Bling
Re: Forum technical issues topic
« Reply #253 on: October 06, 2011, 07:50:49 pm »
When I give kudos it subtracts. Is this normal?
SEG4GES

Offline CrazyT

  • *
  • Posts: 2789
  • Total Meseta: 100
Re: Forum technical issues topic
« Reply #254 on: October 14, 2011, 04:19:50 pm »
When quoting somebody it takes forever for it to load and copy the text to quick reply section