Author Topic: Forum technical issues topic  (Read 153625 times)

Offline crackdude

  • *
  • Posts: 4256
  • Total Meseta: 64
  • Nintendo Bling
Re: Forum technical issues topic
« Reply #255 on: October 16, 2011, 03:37:13 pm »
CrazyTails u so crazy
SEG4GES

Offline CrazyT

  • *
  • Posts: 2789
  • Total Meseta: 100
Re: Forum technical issues topic
« Reply #256 on: October 18, 2011, 10:56:36 am »
I aint even crazy, crackhead  :-[

Offline crackdude

  • *
  • Posts: 4256
  • Total Meseta: 64
  • Nintendo Bling
Re: Forum technical issues topic
« Reply #257 on: October 22, 2011, 08:09:32 am »
;3
SEG4GES

Offline segaismysavior

  • *
  • Posts: 357
  • Total Meseta: 3
  • Martini in one hand, switchblade in the other
Re: Forum technical issues topic
« Reply #258 on: October 23, 2011, 05:41:07 pm »
I was going to quote CrazyTails about the quotes not working, and then I remembered that they aren't working... x_x



Offline Autosaver

  • *
  • Posts: 588
  • Total Meseta: 0
Re: Forum technical issues topic
« Reply #259 on: October 23, 2011, 10:11:15 pm »
..Yeah.. tried to quote someone then I remember you said it didn't work either. D=

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #260 on: October 23, 2011, 11:41:27 pm »
:> stupid quotes

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #261 on: October 25, 2011, 01:32:17 am »
Okay quotes work now, had to turn off quick reply to get them working. I honestly have no idea what's going on with the forums. I think the database might be damaged a little bit, SMF won't display the current version that's installed either even though I know I just updated it to the latest.

So yeah, sorry, but, that's just how it's going to have to be for now. At least you guys can quote again. I also found an option that I think will make the forums run faster, they seem to be going faster for me, so I think it worked.

Offline SOUP

  • *
  • Posts: 2290
  • Total Meseta: 4
Re: Forum technical issues topic
« Reply #262 on: October 25, 2011, 07:58:21 am »
Thanks Shadi :D

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #263 on: October 25, 2011, 12:26:33 pm »
I found a way to associate guest posts with an actual member. So i went ahead and set all the Anonymous posts to Sanus account (this is a change that can't be undone). So he has all his old posts back, xD, the ones he used to have before Sharky deleted his account.

Thanks Shadi :D
No problem!

Offline crackdude

  • *
  • Posts: 4256
  • Total Meseta: 64
  • Nintendo Bling
Re: Forum technical issues topic
« Reply #264 on: October 25, 2011, 02:44:34 pm »
I found a way to associate guest posts with an actual member. So i went ahead and set all the Anonymous posts to Sanus account (this is a change that can't be undone). So he has all his old posts back, xD, the ones he used to have before Sharky deleted his account.
No problem!

Kudos system is back on track too. nice
SEG4GES

Offline Barry the Nomad

  • *
  • Posts: 8806
  • Total Meseta: 713
  • Let's Post!
    • SEGAbits
Re: Forum technical issues topic
« Reply #265 on: December 01, 2011, 07:35:32 pm »
I can't seem to embed youtube vids:

http://www.youtube.com/watch?v=fM3hZcnoNxw

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fM3hZcnoNxw[/youtube]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fM3hZcnoNxw[/media]

Am I doing it wrong?

Also, the forum won't keep me logged in, despite having selected "forever"

Offline Happy Cat

  • *
  • Posts: 3856
  • Total Meseta: 48
Re: Forum technical issues topic
« Reply #266 on: December 01, 2011, 08:42:06 pm »
I can't seem to embed youtube vids:

http://www.youtube.com/watch?v=fM3hZcnoNxw

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fM3hZcnoNxw[/youtube]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fM3hZcnoNxw[/media]

Am I doing it wrong?

Also, the forum won't keep me logged in, despite having selected "forever"

yeah.. not sure what happened with the youtube videos... ill have to look into it

as for the logging in issue... again? x.X lol... did you try clearing your cookies?

Offline Emmett The Crab

  • *
  • Posts: 835
  • Total Meseta: 24
  • Smotrenfu!
    • http://www.CliveBarkerCast.com
Re: Forum technical issues topic
« Reply #267 on: February 06, 2012, 01:55:27 am »
My signature has disappeared??

Offline Barry the Nomad

  • *
  • Posts: 8806
  • Total Meseta: 713
  • Let's Post!
    • SEGAbits
Re: Forum technical issues topic
« Reply #268 on: February 06, 2012, 07:24:27 am »
I see your sig, Emmett.

Youtube vids, still need to embed! It is so lame to be unable to embed youtube videos!  :'(

Offline Emmett The Crab

  • *
  • Posts: 835
  • Total Meseta: 24
  • Smotrenfu!
    • http://www.CliveBarkerCast.com
Re: Forum technical issues topic
« Reply #269 on: February 07, 2012, 02:04:10 am »
Oh yeah, I see it now.